Yksilöllinen ilme huomataan

Kilpailijoista erottautuminen ja brändin tunnettuuden lisääminen sekä nykyisten että potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa on yhä tärkeämpää.

Safeplast on alansa edelläkävijä, ja uusien ratkaisujen tarjoaminen asiakkaillemme sekä tuotteidemme räätälöinti heidän tarpeisiinsa ovat lähellä sydäntämme. Haluatko yrityksesi nimen tai värit, spiraaliin, sleeveen ja remmeihin? Se onnistuu.

YOUR BRAND 06

Safe-Spiral-spiraalien yksilöintimahdollisuudet

Safe-Spiral -suojaspiraaliin on mahdollista tehdä logo- tai tekstimerkintöjä laserilla. Mikäli haluat korostaa brändiväriäsi myös suojaspiraaleissa, tarjoamme lukuisia eri vaihtoja spiraalin reunaväreiksi. Näin saamme brändisi entistä paremmin esiin ja erottumaan kilpailijoista.

Voit halutessasi tilata myös erikoisvärispiraalin omalla RAL-värinumerollasi. Tarjontaamme kuuluu lukuisia varastoerikoisvärejä, esim. punainen, oranssi, sininen, vihreä ja valkoinen. Kaikilla erikoisväreillä on minimitilausmäärät.

YOUR BRAND black spiral

Laserprinttaus

Käyttämämme huipputeknologia mahdollistaa laserprinttauksen, jolla haluttu logo, teksti tai muu informaatio poltetaan muovin pintaan lasersäteen avulla. Tyylikkään laserprinttauksen varmistamiseksi tarvitsemme ainoastaan printattavan aineistosi korkearesoluutioisena PDF-tiedostona (tai muuna vektoritiedostona). Toimitamme aina näytekappaleen nähtäväksesi ennen varsinaista tilausta.

Safe Wrap w Logo 6 3

Yksilöidyt tekstiilisuojat

Yrityksesi teksti tai logo voidaan painattaa valkoisella myös Safe-Sleeve MSHA -suojasukkaan. Toimitamme aina näytekappaleen nähtäväksesi ennen varsinaista tilausta.

Safe-Strip-niputusremmien teksteihin voit valita haluamasi fontin ja värin. Saatavana on eri materiaaleja sen mukaan, mitä värejä haluat remmeihisi.

Tärkeää tietoa räätälöityjen tuotteiden tilaamisesta

Kaikissa yksilöidyissä ja mittatilauksena valmistetuissa tuotteissa noudatetaan vähimmäistilausmääriä, jotka vaihtelevat tuoteryhmittäin.

Kaikki räätälöidyt tuotteet valmistetaan vain tilauksesta.