Safeplast

Olemme maailman johtava letkunsuojaukseen ja muihin käyttötarkoituksiin suunniteltujen laadukkaiden muovispiraalien ja tekstiilituotteiden valmistaja, markkinoija ja myyjä. Tuotteemme vastaavat kone- ja laitevalmistajien korkeimpiakin vaatimuksia kaikkialla maailmassa.

Safeplast Oy:llä on sertifioidut ISO 9001:2015 -laatu- ja ISO 14001:2015 -ympäristöjohtamisjärjestelmät.

iso dnv gl

 

Tietoa Safe-Spiral-suojaspiraaleista

Safe-Spiral -suojaspiraalit valmistetaan yksinomaan korkealuokkaisesta polyeteenimuovista. Spiraalit valmistetaan ekstruusiolla, jonka ansiosta niissä on luonnostaan pyöreät reunat sekä kestävä ja muotonsa säilyttävä rakenne. Jatkuva tuotekehitystyömme varmistaa, että Safeplastin suojaspiraalien laatu säilyy erittäin korkeana ja kilpailukykyisenä.

Insinööriemme suunnittelemien ja rakentamien tuotantolinjojen ansiosta spiraaliemme korkealuokkainen tuotanto voi jatkua keskeytyksettä kellon ympäri. Tämä on yksi tärkeä tekijä, jonka vuoksi erotumme eduksemme muista.

Valmistamme myös alkuperäisiä OEM-tuotteita useille brändeille. Safe-Spiral -suojaspiraaliin voi painattaa yritysten logoja, numeroita tai muita merkkejä.

Uusi ECO-spiraalisarja

Olemme vuonna 2018 tuoneet alalle ensimmäisinä maailmassa ECO-tuotesarjan Safe-Spiral-suojaspiraalit, jotka on valmistettu korkealaatuisesta, sataprosenttisesti kierrätetystä HDPE-muovista. Tuotteet ovat hyvä vaihtoehto aina silloin, kun yrityksen arvot vastaavat kuluttajien arvoja. Haluamme osaltamme tehdä maailmasta paremman paikan myös tulevaisuudessa. Lue lisää ECO-tuotesarjamme kehitystyöstä täältä.

Asiakkaamme

Safeplast Oy:n asiakaskunta koostuu hydrauliikkateknologian jakelijoista, tukkumyyjistä ja jälleenmyyjistä sekä maailman johtavista konevalmistajista. Metsätalous-, maatalous- ja kaivoskonevalmistajat ovat toimineet suunnannäyttäjinä ottaessaan Safeplast-spiraalit käyttöön maailman vaativimmissa ympäristöissä.

Suojaspiraalimme ja tekstiiliset suojasukkamme suojaavat kaikenlaisia letkuja ja johtoja kaikenlaisissa koneissa, kuten traktoreissa, kaivinkoneissa, kaivoskoneissa, puskutraktoreissa, trukeissa ja rakennustyökoneissa – niin pienissä, suurissa kuin valtavissakin.

Safe-Spiral-suojillemme on lisäksi myönnetty NCAGE-tunnus Naton kodifiointijärjestelmässä.