Investoinnin arvo on noin 3,8 miljoonaa euroa. Tuotanto on käynnistetty onnistuneesti uudessa tehtaassa heinäkuussa 2018. Yhtiö rekrytoi loppuvuoden aikana uuteen tehtaaseen kolmisenkymmentä työntekijää.

Yksikkö toimii jatkossa Safeplastin Pohjois-Amerikan toimintojen pääkonttorina, jonne myös Kanadan tehtaan tuotanto siirtyy. Ontarioon jää jakelupiste, jollaisia yhtiöllä on Pohjois-Amerikan lisäksi Kiinassa ja Singaporessa. Safeplast Oy:n Tampereen tehdas jatkaa tuotantoaan entiseen tapaan.

Tuotantolinjojen suunnittelu ja kehitys omasta takaa

USA:n tehtaan suojaspiraalien tuotantolinjat valmistetaan Tampereella. Ne ovat suurimmalta osin oman suunnittelu- ja kehitystyömme tulosta. Investointi mahdollistaa myös tekstiilisten letkunsuojien jalostamisen ja valmistamisen uudessa tehtaassa. Tavoitteemme on tuplata Pohjois-Amerikan nykyinen liikevaihto 2–3 vuodessa.

Safeplast valmistaa, myy ja markkinoi letkunsuojia sekä letkujen sidonta- ja niputustuotteita erilaisiin käyttökohteisiin. Ympäristöystävällisestä HD-polyeteenistä valmistetut suojaspiraalit ja tekstiiliset suojasukat tarjoavat tehokasta turvaa sekä koneenkäyttäjille että laitteiden hydrauliikka- ja pneumatiikkaletkuille jopa ääriolosuhteissa.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Raimo Kuitunen, Safeplast Oy
puh. 0400 622 231